Daar wij werken met dagverse producten als prioriteit beschouwen, vragen wij aan groepen vanaf 10 personen, de keuze te bepereken tot 4 verschillende hoofdgerechten. Een rekening per tafel.
Kroketje van Gandaham met een mesclumslaatje en perengelei
of
Gemarineerde zalm GIN-TONIC met jonge kruiden en asperge espuma
******
Vlaswijting met risotto, jonge prei, tuinbonen en een coulis van paprika
of
Gebraden eendenborst met appel een aardappelrösti
******
Rabarber met yoghurtijs
Suggestie voorgerechten
Gemarineerde verse zalm "GIN TONIC" met jonge kruiden en asperge espuma
16
50
Kroketje van Gandaham met een mesclumslaatje en perengelei
15
50
Tataki van tonijn met limoen en wasabimayonaise
19
50
Soepje van Belgische witkoppen met gerookte kippenborst en kervelolie
10
50
Asperges met rivierkreeftjes en mousselinesaus
21
00
Asperges op vlaamse wijze
18
50
Suggestie Hoofdgerechten
Gegrilde Ierse entrecôte met zuiderse tomatenboter en gevulde aardappel
32
00
Gebraden eendenborst met appel en aardappelrösti
26
50
Vlaswijting met risotto met jonge prei en tuinbonen en een coulis van paprika
28
50
Asperges met rivierkreeftjes en mousselinesaus
29
50
Asperges op vlaamse wijze
28
00
Suggestie dessert
Kindergerechten
Tot 12 jaar
Balletjes in tomatensaus met puree
11
00
Kinderspaghetti
10
00
Kinder koninginnehapje met huisgemaakte frietjes
12
00
Fishsticks met tartaar en huisgemaakte frietjes
11
00
Curryworst met huisgemaakte frietjes
10
00
Kinderportie ribbetjes
14
00
Snack's
beschikbaar tot 17u
Waldkorn met gegrilde kip, tzatzikisaus en ijsbergsla
13
50
Pasta's
Huisbereide lasagne
17
50
Spaghetti bolognaise
16
00
Vegetarische pasta
19
00
Fettucini met gemarineerde kippenreepjes, verse spinazie, gekonfijte tomaat, Parijse champignons en een zachte curry
20
50
Salades
Salade met gebakken kippenreepjes, ananas en een champagnevinaigrette
17
50
Lauw slaatje met gebakken spekreepjes en een warm geitenkaasje
19
50
Salade met gemarineerde kippenreepjes, scampi en een zachte curryvinaigrette
22
00
Voorgerechten
Bisque van grijze garnalen
11
00
Soep van de dag
7
00
Tomatenroomsoep
7
50
Artisanaal bereide kaaskroketten
15
00
Artisanaal bereide garnaalkroketten
19
00
Duo van kaas- en garnaalkroket
17
00
Zacht gerookte zalm met uitjes, toast en mieriksworteldressing
17
00
Carpaccio van Belgisch runds met notenolie en parmezaanse kaas
17
00
Scampi met look en tomaat
17
50
Tapas
Assortiment van zuiderse tapas
18
00
Borrelhapjes
Calamares
8
00
8 stuks
Warm gemengd
18
00
20 stuks
Portie bitterballen
5
80
8 stuks
Mini loempia's
6
00
8 stuks
Kippenboutjes
8
50
6 stuks
Mini garnaalkroketjes
7
50
6 stuks
Mini kaaskroketjes
7
00
6 stuks
Portie olijven
4
50
Portie kaas
5
00
Vleesgerechten
Koninginnehapje van hoevekip en volle room
22
00
Stoofvlees met "Grimbergen"
22
00
Hoevekip met dragon en rosti
23
00
Gegrilde tournedos met sla en huisgemaakte frietjes
24
00
Gegrilde ossenhaas met marktgroentjes
31
00
Gegrilde paardenfilet met Belgisch witloofslaatje en huisgemaakte frietjes
28
50
Steak Tartare (gehakte biefstuk) en huisgemaakte frietjes
23
00
Specialiteit van het huis
Spare ribs naar believen
23
00
Thai Curry met kip en kokosmelk met rijst
22
00
Supplement Sauzen
Peperroomsaus
3
50
Champignonroomsaus
3
50
Mosterdroomsaus
3
50
Roquefortsaus
4
00
Bearnaisesaus
4
00
Choronsaus
4
00
Visgerechten
Op de huid gebakken kabeljauw met jonge spinazie en witte wijnsaus
31
00
Marmite van noordzeevissen met fijne groentjes, tuinkruidensaus en gestoomde krielaardappeltjes
26
50
Scampi met look en tomaat, rijst
26
50
Gegrilde zalm met tuinkruidensaus en puree van polderaardappelen