Daar wij werken met dagverse producten als prioriteit beschouwen, vragen wij aan groepen vanaf 10 personen, de keuze te bepereken tot 4 verschillende hoofdgerechten. Een rekening per tafel.
Makreel met crème van erwten en gepekelde groenten
of
Trio van wildmousse met konfijt van ui en een krentenbolletje
******
Lengfilet met risotto, groene asperges, bosui en muntsaus
of
Hertenragout met gebraiseerd witloof en veenbessen
******
Tarte tatin
Suggestie voorgerechten
Pompoensoep met dim-sum van sneeuwkrab
9
00
Trio van wildmousse met konfijt van ui en een krentenbolletje
13
50
Zeeuwse oesters op ijs met garnituur
12
50
Makreel met crème van erwten en gepekelde groenten
14
50
Suggestie Hoofdgerechten
Fazant à la brabançonne
28
00
Hazenrug met peperkoek, savooikool, peertje in rode wijn, boschampignons en een poivradesaus
31
00
Lengfilet met risotto, groene asperges, bosui en muntsaus
24
50
Hertenragout met gebraiseerd witloof en veenbessen
23
50
Gebraden hertenfilet met savooi, veenbessen en boschampignons
32
50
Suggestie dessert
Tarte tatin
9
00
Kaasplankje (assortiment van 5 kazen)
15
50
Kindergerechten
Tot 12 jaar
Balletjes in tomatensaus met puree
9
00
Kinderspaghetti
8
50
Kinder koninginnehapje met huisgemaakte frietjes
10
50
Fishsticks met tartaar en huisgemaakte frietjes
9
50
Curryworst met huisgemaakte frietjes
8
00
Kinderportie ribbetjes
12
50
Snack's
beschikbaar tot 17u
Waldkorn met gegrilde kip, tzatzikisaus en ijsbergsla
13
50
Pasta's
Huisbereide lasagne
15
50
Spaghetti bolognaise
13
50
Vegetarische pasta
17
50
Fettucini met gemarineerde kippenreepjes, verse spinazie, gekonfijte tomaat, Parijse champignons en een zachte curry
17
50
Salades
Salade met gebakken kippenreepjes, ananas en een champagnevinaigrette
15
50
Lauw slaatje met gebakken spekreepjes en een warm geitenkaasje
17
50
Salade met gemarineerde kippenreepjes, scampi en een zachte curryvinaigrette
18
50
Voorgerechten
Bisque van grijze garnalen
9
00
Soep van de dag
6
00
Tomatenroomsoep
6
50
Artisanaal bereide kaaskroketten
13
50
Artisanaal bereide garnaalkroketten
17
50
Duo van kaas- en garnaalkroket
15
00
Zacht gerookte zalm met uitjes, toast en mieriksworteldressing
14
50
Carpaccio van Belgisch runds met notenolie en parmezaanse kaas
14
50
Scampi met look en tomaat
15
50
Tapas
Assortiment van zuiderse tapas
15
00
Borrelhapjes
Warm gemengd
18
00
20 stuks
Portie bitterballen
5
80
8 stuks
Mini loempia's
6
00
8 stuks
Kippenboutjes
8
50
6 stuks
Mini garnaalkroketjes
7
50
6 stuks
Mini kaaskroketjes
7
00
6 stuks
Portie olijven
4
50
Portie kaas
5
00
Vleesgerechten
Koninginnehapje van hoevekip en volle room
18
00
Stoofvlees met "Grimbergen"
18
00
Hoevekip met dragon en rosti
21
50
Gegrilde tournedos met sla en huisgemaakte frietjes
20
50
Gegrilde ossenhaas met marktgroentjes
28
50
Gegrilde paardenfilet met Belgisch witloofslaatje en huisgemaakte frietjes
26
50
Steak Tartare (gehakte biefstuk) en huisgemaakte frietjes
19
50
Thai Curry met kip en kokosmelk met rijst
18
50
Specialiteit van het huis
Spare ribs naar believen
18
50
Supplement Sauzen
Peperroomsaus
3
00
Champignonroomsaus
3
00
Mosterdroomsaus
3
00
Roquefortsaus
3
00
Bearnaisesaus
3
50
Choronsaus
3
50
Visgerechten
Op de huid gebakken kabeljauw met jonge spinazie en witte wijnsaus
27
50
Marmite van noordzeevissen met fijne groentjes, tuinkruidensaus en gestoomde krielaardappeltjes
24
50
Scampi met look en tomaat, rijst
22
50
Gegrilde zalm met tuinkruidensaus en puree van polderaardappelen
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.OkPrivacy