Tips en tijden voor het feestmaal ( oven en friteuse voorverwarmen op aangegeven temperatuur )
Mini kroketjes: 4 min. 180° (friteuse)
Mini worstenbroodjes : 8 min 180° ( oven )
Mini quiches : 10min 200° (oven )
VOORGERECHTEN
Scampi met look en tomaat en visserspotje 8 min 180° ( oven)
St-Jacobsvruchten : 4 min 220° (oven)
Kaaskroketten 6min en garnaalkroketten 8 min 180° ( friteuse )
HOOFDGERECHTEN
Scampi look en tomaat : 10 min 180°
Zalm , Marmite, Tong, parelhoen en hertenfilet : 20 min 170° ( oven)
Hertenragout : kookpot even omspoelen met water(water terug verwijderen maar pot vanbinnen niet afdrogen ) en op een zacht vuur langzaam opwarmen
En af en toe even omroeren. Witloof en appeltje 10 min 180° in oven
KREEFTEN : in voorverwarmde oven ( 180° ongeveer 6à 8 min onder de grill plaatsen )
Laat wel enkele centimeters afstand tussen de kreeft en het grill element
Chocolademoelleux : 10min oven 180° nadien 2 minuten laten rusten om vlot te kunnen ontvormen
Het Kasteel Team wenst U prettige feestdagen en een voorspoedig 2021 en Hopen van Uw eindejaarsfeesten een echt feest te kunnen maken met onze service
Het Kasteel Team