Traiteur Feestdagen

Tips en tijden voor het feestmaal ( oven en friteuse voorverwarmen op aangegeven temperatuur )

Mini kroketjes: 4 min. 180° (friteuse)

Mini worstenbroodjes : 8 min 180° ( oven )

Mini quiches : 10min 200° (oven )

VOORGERECHTEN

Scampi met look en tomaat en visserspotje 8 min 180° ( oven)

St-Jacobsvruchten : 4 min 220° (oven)

Kaaskroketten 6min en garnaalkroketten 8 min 180° ( friteuse )

 HOOFDGERECHTEN

Scampi look en tomaat : 10 min 180°

Zalm , Marmite, Tong, parelhoen  en hertenfilet : 20 min 170° ( oven)

Hertenragout : kookpot even omspoelen met water(water terug verwijderen maar pot vanbinnen niet afdrogen ) en op een zacht vuur langzaam opwarmen

En af en toe even omroeren. Witloof en appeltje 10 min 180° in oven

KREEFTEN : in voorverwarmde oven ( 180° ongeveer 6à 8 min onder de grill plaatsen )

Laat wel enkele centimeters afstand tussen de kreeft en het grill element 

Chocolademoelleux : 10min oven 180° nadien 2 minuten laten rusten om vlot te kunnen ontvormen

Het Kasteel Team wenst U prettige feestdagen en een voorspoedig 2021 en Hopen van Uw eindejaarsfeesten een echt feest te kunnen maken met onze service

Het Kasteel Team